22 жовтня 2014 р.

Спiльне засiдання батькiвського комiтету i органiв учнiвського самоврядування НВК №15

Сьогоднi, 22 жовтня 2014 року, в Херсонському навчально-виховному комплексi "Дошкільний навчальний заклад –   загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №15" Херсонської міської ради пройшло спiльне засiдання батькiвського комiтету i органiв учнiвського самоврядування iз обговоренням перспектив модернiзацiї шкiльноi бiблiотеки.
До уваги присутніх було представлено звiт про роботу бiблiотеки-лабораторiї перспективного досвiду "Автоматизацiя бiблiотечних процесiв" та звiт про проведення Всеукраїнського мiсячника шкiльних бiблiотек. Завiдуюча бiблiотекою Кухаренко Ганна Миколаївна  подякувала батькiвському комiтету школи за допомогу, пiдтримку та сприяння у розвитку бібліотеки як сучасного інформаційного центру та центру підтримки дитячого читання.  В бiблiотецi нині -  три сучаснi комп'ютери, Iнтернет та зона WIFI, АІБС MARC-SQL "Шкільна бібліотека".
Батькiвський комiтет запевнив, що i надалi спiвпрацюватиме зі шкiльною бiблотекою.




15 жовтня 2014 р.

Театральний фестиваль «Одного разу у казковому королівстві»

Херсонський навчально-виховний комплекс “Дошкільний навчальний заклад – загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 15"

ТЕАТРАЛЬНИЙ ФЕСТИВАЛЬ

14-15 жовтня 2014 року в рамках Всеукраїнського місячника шкільних  бібліотек у школi пройшов театральний фестиваль
 «Одного разу у казковому королівстві»

Мета заходу: передати важливість читання, мудрого слова, через перевтілення у яскравих персонажів української народної казки. 

Учні 2-4 класiв відповідально віднеслись до заходу: спільно з батьками власними руками виготовили костюми, підібрали музичний супровід. Це свято стало справжнім подарунком для першокласників та батьків учнів.