22 червня 2017 р.

"БібліоКре@тив-2017"

    14-15 червня 2017 року в місті Ізмаїл (Одеська область) відбувся черговий, вже VIII Міжрегіональний ярмарок бібліотечних інновацій.
    Була запрошена і я, бібліотекар Херсонського Навчально-виховного комплексу №15  Кухаренко Ганна Миколаївна.
     Вперше побувала в м. Ізмаїл. Це зелене, квітуче, ошатне місто дуже сподобалось мені.  Жителі з любов'ю  ставляться до свого довкілля.
     Зустріла і познайомилась з привітними і талановитими людьми. Ярмаркувала, купувала цікаві ідеї  дитячих бібліотек. Придбала аж 5 цікавинок і свою продавала - Мобільну промоцію "Читаючий вагон".
     Усього бібліотеками-учасницями було виставлено "на продаж" 34 інновації: проекти й ігри, новаторські моделі книжкових виставок і родинні програми, інноваційні моделі звітів перед громадою і суперові формати просування української книги та підтримки інтересу дітей до читання, сучасних уроків інформаційної культури - чого лиш не презентували учасники Ярмарку!  
     Господарі - бібліотекарі та юні читачі Ізмаїльської центральної бібліотеки для дітей - запросили учасників Ярмарку до театру книги, в своїй бібліотеці.

VIII "БібліоКре@тив" 2017 року завершився. Учасники роз'їхалися по домівках, везучи в свої бібліотеки надихаючі проекти й готові до використання ресурси, ізмаїльські сувеніри та теплі спогади про нових і давніх друзів, про неймовірно зелене й гостинне місто над Дунаєм.
І надію на наступну зустріч - в 2018-му, на славній Полтавщині.

Ярмаркові ідеї дивіться у банку інновацій блогу "БібліоКре@тив".

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.